culinair onderlegd • reizen •  paarden •  groene vingers • passie voor kinderen

Het gezicht achter Spatzuiver Fotografie


Mijn naam is Cato. Ik ben 23 jaar oud & geboren en getogen in het Noorden van ons land. Sinds een aantal jaar ben ik woonachtig in Hilversum, middenin het mooie Gooi.
Ik studeer momenteel nog en ben met mijn laatste jaar Pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam bezig. Daarnaast ben ik parttime zzp'er bij Tadaah, een platform voor pedagogisch medewerkers en vul ik mijn dagen met oppassen bij de liefste kindjes.

Naast deze werkzaamheden fotografeer ik al een flink aantal jaar. Ik ben opgegroeid in een familie met passie voor (pers)fotografie en heb de kneepjes van het vak geleerd van mijn vader en opa. De passie die ik voor kinderen en dieren heb combineer ik met mijn fotografie. Ik specialiseer mij in newbornfotografie. Ook maak ik zwangerschapsreportages en zet ik stellen & gezinnen op de foto. Als uitstapje fotografeer ik honden, een van mijn andere liefdes. Ik probeer op een zo natuurlijk mogelijke manier te fotograferen en hou mijn bewerkingen naturel.

Omdat ik momenteel nog studeer zullen de shoots hoofdzakelijk in de weekenden plaatsvinden. Kunnen jullie echt niet in het weekend, dan is een doordeweekse dag natuurlijk ook altijd bespreekbaar.
  
Liefs, Cato

Wat mensen over mij zeggen

Cato is lief, behulpzaam, attent en zeer creatief! Als ze iets graag wil, gaat ze er 100% voor. Ze is een aanpakker en doorzetter. 

Silvia

Een lief, kundig persoon met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze kan goed luisteren, denkt mee en vooruit en heeft creatieve en originele ideeën. 

Evelien

Cato is een zeer gemotiveerde en spontane meid. Ze is erg goed met zowel kinderen als dieren wat haar in staat stelt het perfecte moment vast te leggen.

Marjan

Deze site is ontworpen door Cato  •  Het auteursrecht berust bij Spatzuiver Fotografie 

info@spatzuiverfotografie.nl

volg mij op